ISO 22000

Toiduohutuse juhtimissüsteemide standard ISO 22000:2005 ühendab endas parimal moel HACCP toiduohutuse ja enesekontrolli ning kvaliteedijuhtimise põhimõtted.

Enesekontrollisüsteemi juurutamine on pikaajaline protsess, mille käigus tuleb suurt tähelepanu pöörata muudatuste juhtimisele ning vastavusse viimisele toiduohutuse tagamise nõuetega.

Selleks, et tagada enesekontrollisüsteemi tõhus toimimine, peavad ettevõtete töötajatel olema piisavad teadmised toiduhügieeni põhimõtetest, toiduohutussüsteemi eesmärgist, dokumentatsiooni loomisest, töökorrashoidmisest ja arendamisest.

Aitame Teil luua, dokumenteerida, rakendada rahvusvahelistele nõuetele vastava toiduohutuse juhtimise süsteemi ja teha teise osapoole vastavusaudititeid.